Hop til hovedindholdet

Justitia logo

Justitia sommerakademi 2023


Dato og tid

Torsdag d. 31. august 2023 kl. 12:00 til lørdag d. 2. september 2023 kl. 15:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 31. august 2023 kl. 09:00

Sted

Valencia, Danske Advokater, Vesterbrogade 32, 1620 København K Valencia, Danske Advokater
Vesterbrogade 32
1620 København K

Justitia sommerakademi 2023


Arrangementsbeskrivelse

Justitia Akademi åbner for vores ”sommerakademi” - et gratis 3-dages kursus for advokatfuldmægtige.

På de tre dages kursus vil blive sat fokus på retsstat, retssikkerhed og menneskerettigheder. Kurset vil byde på debat og oplæg fra landets førende jurister, journalister, politikere, samfundstænkere mv. På Justitias sommerakademi vil vi i år beskæftige os med juristens rolle i det moderne samfund. Hvor i vores hverdag og på det overordnede plan kan jurister gøre en forskel i dag og på hvilken måde? Er juristens rolle i samfundet under pres fra andre faggrupper, og hvad betyder det for de krav, som må stilles til den moderne jurist og for juristens måde at arbejde på? [Se program]

Justitia Akademi har samtidig et stærkt fokus på netværksskabende elementer, hvor du vil kunne møde både studerende og nyuddannede jurister fra hele landet, som er samlet om en fælles interesse for retsstatens byggesten.

Tid: torsdag d. 31. august til lørdag d. 2. september 2023.

Sted: Valencia, Danske Advokater, Vesterbrogade 32, 1620 København K.

Sommerakademiet ledes af dommer Gerd Sinding, som også er leder af Justitia Akademi, og som tidligere har været ansat som blandt andet konsulent i Justitia og udviklingschef i Domstolsstyrelsen

Kurset er gratis og lever op til kravene til advokaters og advokatfuldmægtiges obligatoriske efteruddannelse. Det vil være muligt at rekvirere et diplom efter endt kursus.

Der er 45 pladser til fuldmægtige og nyuddannede jurister og tilmelding sker efter "først til mølle" princippet. Der vil være mulighed for at skrive sig op på venteliste, efter pladserne er fyldt op.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Justitia
Tlf: +45 25485912
info@justitia-int.org

Kontaktinformation til arrangør

Justitia
Tlf: +45 25485912
info@justitia-int.org